3 Pilihan Pemulihan Countertops

Terdapat pelbagai bahan kemasan pemulihan countertop tersedia di pasaran hari ini. Bahan ini boleh memberikan permukaan dapur atau bilik mandi anda rupa baharu sambil memanjangkan hayatnya selama lima hingga tujuh tahun atau lebih lama lagi. Jenis bahan yang boleh anda gunakan untuk menyelesaikan permukaan meja adalah terhad, tetapi terdapat beberapa yang berfungsi dengan baik.
  • Laminasi Semula:
Menambah kepingan laminate di atas kaunter/countertop sedia ada adalah satu penyelesaian. Ready-made laminate terdapat dalam pelbagai jenis warna dan reka bentuk, memberikan anda banyak pilihan.
  • Salutan Epoksi:
Epoksi ialah satu lagi alternatif popular untuk mencipta pelbagai rupa, termasuk granit palsu. Resin epoksi terkenal dengan jangka ketahanan panjangnya dan ini menjadikannya pilihan popular untuk pemulihan meja. Ia boleh menahan calar dan menyediakan perkhidmatan bertahun-tahun sebelum menjadi kusam.
  • Resin Polimer:
Terdapat campuran resin polimer yang boleh digabungkan menjadi hampir semua warna untuk memulihkan bahagian atas meja. Ia juga boleh memberi mereka rupa countertop pengganti batu untuk memberikan mereka rupa dan rasa klasik. Ketahui lebih lanjut tentang perkhidmatan reka bentuk hubungi pakar kami supaya kami boleh mula merancang design rumah idaman anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Menus